DE CHINESE MUUR HILVERSUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Chinese Muur Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 17:42 ETEN
26 nov 2022 om 15:25 Rijsttafel voor 3 personen besteld. Wat een overvloed aan eten, dit krijgen we in 2 dagen nog niet op. Voor de rest was het lekker, behalve de garnalen vonden we niet zo.
26 nov 2022 om 13:21 Was lekker te chappen. Bakken zaten goed vol. Zeker na een paar j's echt een aanrader.
19 nov 2022 om 21:30 Heerlijk gegeten! Prima prijs kwaliteit verhouding.
19 nov 2022 om 20:14 Indische rijsttafel besteld met wat extraatjes zials gebakken bananen, indat we dachten dat dat we niet bij zat. Nu hadden we veel dubbel.. zonde. Eten verder erg lekker!
19 nov 2022 om 2:43 eten
18 nov 2022 om 19:42 eten was heerlijk
18 nov 2022 om 15:23 Heeft goed gesmaakt ,lekker en mooi optijd bezorgd !!
17 nov 2022 om 23:29 Altijd lekker en snel bezorgd! Alleen was m’n sambal vergeten, maar die zit er normaal altijd wel netjes bij. Sowieso 5 sterren waard!
17 nov 2022 om 19:42 Lekker en goede bezorging
8 nov 2022 om 20:56 Heel lekker
5 nov 2022 om 20:28 Bezorgtijd 2 uur en 5 minuten Eten ook nog eens niet smaakvol Wat een deceptie